ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΓΕΝΙΚΩΣ ΠΡΟΣ ΔΙΑΣΠΟΡΕΙΣ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΛΕΞΗ !!!

ΑΛΦΕΙΟΣ : ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ…

ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΝΤΡΟΜΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ… ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ !!! ΛΑΣΠΗ, ΛΙΒΕΛΛΟΙ, ΛΟΙΔΟΡΙΕΣ, ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟΝ ΜΕ ΜΟΝΗ ΑΠΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΖΩΗΣ !!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΗΡΘΑ ΜΕ ΑΣΟΥΣ !!! ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ κ. ΟΜΠΑΜΑ. Monetization ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ PΡΡ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ 13ων ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ CIA. ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ PLATFORM 1. ΑΦΑΝΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΤΩΝ GREY & BLACK SCREENS. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ… ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ…

ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΕΘΝΗΣ Ή ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ !!!


ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΜΕ … “Ε ΚΑΙ ! ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ” ΛΕΝΕ ΤΑ “ΛΑΓΩΝΙΚΑ” ΤΩΝ ΜΜΕ !!! ΡΕ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΝΕΣΤΟΡΑ !!!

…………………………..

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Κ.Δ.Π.Δ.Π. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΤΗ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ “ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ” Κ.Λ.Π.

…………………………..

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Παρ όλο που έχει αποτυπωθεί με απόλυτη ευκρίνεια η θέση η στάση ο στόχος και οι σκοποί της “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” όπως αναφέρονται στο καταστατικό του πολιτικού Φορέα αλλά και των τοπικών οργανισμών, βλέπουμε ακόμη και σήμερα δημοσιογράφους και μέσα μαζικής ενημέρωσης να προσπαθούν να εμπλέκουν τον Πρόεδρο του πολιτικού φορέα “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” Κο ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, με κάθε άλλη κίνηση Πολιτών που δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά που εκπροσωπούν οι σκοποί του καταστατικού μας οι ΑΞΙΕΣ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ της ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.
Γίνεται άμεσα αντιληπτό από τον τρόπο γραφής των συγκεκριμένων “άρθρων” ότι ο αρθρογράφος τους δεν είναι ορθά ενημερωμένος ούτε έχει διαβάσει τους σκοπούς του καταστατικού.
Συνεπώς είτε ηθελημένα είτε από άγνοια ο αρθρογράφος διασπείρει ψευδείς ειδήσεις κατά του προσώπου του προέδρου ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ και κατά όλων των μελών της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.
Καταδικάζουμε κάθε είδους ψεύδος απ’ όπου κι αν προέρχεται και καλούμε τον αρθρογράφο και όλους όσους αναπαρήγαγαν μη διασταυρωμένα άρθρα και ειδήσεις να επανορθώσουν πλήρως αφού πρώτα ερευνήσουν και μελετήσουν τους σκοπούς του καταστατικού του Πολιτικου Φορέα “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” τα τριάντα τρία (33) ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ τα πρωτόκολλα λειτουργίας και τον εξωτερικό εσωτερικό κανονισμό των μελών μας.
Είναι ο μοναδικός τρόπος για να μπορέσει να αντιληφθεί ο αρθρογράφος και ο κάθε Πολίτης τι ακριβώς είναι η “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” και πως Δημιουργείτε η πραγματική Πολιτεία των ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
“Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ’.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

…………………………………………………………………..

ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΠΙΣΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ Apostille ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ!!!

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ… ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ;;; ΣΚΕΨΟΥ ΕΛΛΗΝΑ… ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ !!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΓΓΡΑΦΟΥ. ΤΣΙΠΡΑΣ: “Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα, λόγω αρμοδιότητας” (Προς: ΥΠ.ΟΙΚ., Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)

600ΔΙΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ. ΔΕΙΤΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

…………………………………………………………………….

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 27-12-1945 Η ΒΟΥΛΗ ΚΥΡΩΣΕ TΟ Bretton Woods !! ΗΤΑΝ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΠΟΧΗ !!

…………………………………………………………………..

……………………………………………………………………


ΠΗΓΗ    

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια